Deze mooie yin yoga-les van Aletta Helena krijg je van mij cadeau, om tijdens de ‘Kies voor Jezelf’ – week tijd voor jezelf te maken!

Ik heb zelf heel veel baat bij de lessen van Aletta: ze helpen mij om dichterbij mezelf te komen en rust te ervaren in hoofd en lijf, op dagen dat ik me niet in balans voel.
Gun jezelf een moment, vandaag of morgen en ontdek of de heldere stem en fijne uitleg van Aletta jou net zoveel brengt.
Het geeft niet of je al bekend bent met yoga of nog helemaal niet; dit is écht iets om aan deze week toe te voegen!

Lieve groet, Anouk

Ik wil meer weten over de online yin yogalessen van Aletta Helena
  • avond
  • 20 minuten
  • rust
  • nee

Over deze les: Dinu (vriendelijkheid)

Een zachte rustige les om jouw dag af te sluiten met vriendelijkheid voor jezelf. Yin yoga is een prachtige manier om met deze vriendelijkheid te oefenen. Wees met al je aandacht in het NU en voel gedurende de hele les of je ergens nog iets vriendelijker kan zijn naar jezelf toe. Observeer maar eens voor jezelf waar je vriendelijkheid in kan vinden; in de diepte van de stretch (lichamelijk), welke gedachten je waarneemt en in het toestaan van je emoties, zonder oordeel.
In deze les zitten twee achteroverbuigingen waardoor je stretch creëert in je rug en tevens opent in je hartgebied. De houdingen zijn kalmerend en geven ruimte in je hartenergie. Daar waar liefde en vriendelijkheid te vinden is.

Tip: Gebruik voor de hartopener aan het einde van de les een opgerolde handdoek of deken. Leg deze in de breedte van de mat ter hoogte van je schouderbladen. Met  eventueel een kussentje onder je hoofd maak je deze houding zachter.