Kan ik zelf mijn membership beëindigen / cancelen?
Ja dat kan. Je kunt zelf op elk moment aangeven dat je je membership wilt beëindigen.
Onderstaand leg ik uit hoe je dat doet.

Membership beëindigen

  • Zorg dat je bent ingelogd
  • Klik in het menu op [Mijn membership] en daaronder op [Mijn membership wijzigen]
  • Je ziet nu een overzicht van je huidige membership en de datum waarop de huidige termijn afloopt
  • Klik onder het overzicht op [membership beëindigen]
  • Klik in het volgende overzicht rechts op de rode button [BEËINDIGEN]
  • Er verschijnt nu een rode balk met de bevestiging van de beëindiging.

TIP: Je membership wordt beëindigd als de huidige periode is afgelopen. Tot die tijd kun je gewoon gebruik maken van de lessen.

MEER WETEN OVER ONLINE YIN YOGALESSEN?