DIRECT 12 YIN YOGALESSEN EN ELKE WEEK EEN NIEUWE LES
  • avond
  • 45 minuten
  • rust
  • ja

Over deze les: Nisha (nacht)

Een zachte les, speciaal voor het slapen gaan, zodat gedachten kalmer worden en je lijf zich ontspant. Een fijne voorbereiding voor een rustige zorgeloze nacht. Alles deze les staat in het teken van innerlijke rust en overgave in het moment. De stretches mogen wat zachter zijn, zodat je je lichaam daarmee influistert dat het veilig is en dat het zich steeds dieper mag ontspannen. De drie voor overbuigingen in deze les dragen bij om los te laten wat jou niet langer dient. De liggende vlinderhouding brengt je dicht bij jezelf en geeft je net wat meer gronding om daarna zalig te gaan slapen.

Tijdens de lange savasana hoor je de prachtige helende mantra ‘Om Namah Shivaya’, die je helpt en beschermt bij grote veranderingen in je leven. Deze uitvoering (7.40 minuten) heet Anusara Prayer en is gezongen door Wah!

Tip: zorg dat je bij een vrije muur of dichte deur ligt met je mat. Na een korte zittende meditatie doen we de eerste houding (kaars) met benen tegen de muur voor een nog dieper gevoel van overgave.