ONLINE YIN YOGA LESSEN2021-01-24T21:22:11+01:00

ONLINE YIN YOGA LESSEN

ONLINE YIN YOGA LESSEN

Thuiskomen bij jezelf

Yin Yoga lessen op elk moment

MIJN STEM BEGELEIDT JE NAAR RUST EN ONTSPANNING

Voor mij is yin yoga het geheim in het leven! Het werkt zo diep in je lijf en mind dat je zelfs al na een korte sessie merkt hoeveel ontspanning het je geeft. En dat wens ik iedereen!

Ik heb de online yin yoga lessen bewust zonder beeld voor je ingesproken. Hierdoor kun je met al je aandacht naar binnen keren en voelen in je lijf en hart. Wat de lessen verder speciaal maakt is de sfeer en de rust die er vanuit gaat. Dus rol je mat uit, sluit je ogen en laat mij je begeleiden naar rust en ontspanning!

“Ik ontdekte de online yin yoga lessen van Aletta Helena. Wat is het heerlijk om gestuurd en gedragen te worden door haar rustgevende stem.”
– Karen –

Kies jouw moment van ontspanning

MET MIJN ONLINE YIN YOGA LESSEN

 • Onbeperkt toegang tot alle yin yogalessen

 • Elke week een nieuwe les

 • Professioneel ingesproken lessen van 20, 30 en 45 minuten
PROBEER GRATIS UIT
 • Eenvoudig je les selecteren met filters

 • Ook off-line te beluisteren
 • Zelf op elk moment je membership wijzigen of beëindigen
KIES DIRECT VOOR ALLE LESSEN

Yin Yoga met heldere instructies

KIES JE EIGEN ONLINE YIN YOGA MEMBERSHIP

 • Met maand-membership ZON ben je lekker flexibel (23 euro)
 • Bespaar €9/maand met kwartaal-membership MAAN
 • Kies voor continuïteit met jaar-membership AARDE en bespaar zelfs €13 per maand!
MAAK NU JE KEUZE

“Ik vind dit echt een uitkomst. Alleen stem is zoveel fijner dan met beeld erbij”
– Annemieke –

Over je docente

ALETTA HELENA

Het is mijn passie om mijn kennis en liefde voor yoga te delen. Ik heb 8 jaar met veel plezier les gegeven in Arnhem en zag wekelijks ruim 150 leerlingen in mijn lessen. Begin 2020 volgde ik mijn hart en verhuisde naar de ruige natuur van Spanje om vanuit hier yin yoga les online aan te bieden. Al mijn ervaring als yin yogadocente komt hierin samen. Ik inspireer je graag om vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf te leven.

“Wat geweldig om jouw yin yoga lessen nu thuis te kunnen doen. Iets bij jou helpt me meer dan wat ook om met lijf en ziel in contact te komen.”
– Anne –

Heb ik ervaring nodig?

EN MEER VEELGESTELDE VRAGEN

IK KIES VOOR RUST EN ONTSPANNING
Wat zijn de benodigdheden voor de yin yogalessen?2021-01-08T09:39:28+01:00

Hieronder vertel ik je meer over de benodigdheden voor yin yoga.

Basis materialen voor yin yoga zijn: yogamat (kleed, deken), bolster (opgerolde grote handdoek of kussen), meditatiekussen (kussen of dik boek), yogablok (dik boek), warme deken. Tussen haakjes heb ik alternatieven gezet die je ook kunt gebruiken. Zorg dat je losse en warme kleding draagt, zodat je niet afkoelt. Dit kan yogakleding zijn, maar hoeft niet. Zorg er in ieder geval voor dat je ontspannen kunt ademen. Dus doe een knoop los als je gewoon een spijkerbroek aan hebt. Veel yogalessen worden afgesloten met rust in een liggende houding, de Savasana. Hierbij is het fijn om eventueel iets extra’s over jezelf heen te kunnen leggen. Bijvoorbeeld een warme deken.

MEER WETEN OVER ONLINE YIN YOGALESSEN?
Hoe lang duren de online yin yogalessen?2021-01-09T17:32:00+01:00

Hoe lang duren de online yin yogalessen?

Er zijn lessen van 20, 30 en 45 minuten. Na een aantal weken krijg je ook XL lessen. Die zijn vaak een uur of langer. Op de overzichtspagina met alle lessen kun je zelf eenvoudig kiezen welke lesduur op dat moment het beste bij je past. Daarnaast kun je ook kiezen welke intentie past bij het moment en of je een yogales met of zonder muziek wilt doen.

Meer informatie over de online yin yogalessen vind je hier.

MEER WETEN OVER ONLINE YIN YOGALESSEN?
Hoe speel ik de lessen af?2021-01-09T17:54:46+01:00

Je kunt de les volgen op je smartphone, tablet of laptop, eventueel met earplugs, hoofdtelefoon of losse (bluetooth)speaker.

Off-line afspelen is mogelijk op smartphone en tablet. Zorg ervoor dat je de les dan eerst helemaal hebt geladen.

Meer uitleg over het kiezen en afspelen van de lessen vind je op de pagina instructies of lees hier verder over het kiezen van de yogales die bij je past.

Wil je weten wat je verder nodig hebt voor de lessen? Klik dan hier

MEER WETEN OVER ONLINE YIN YOGALESSEN?

Eerst uitproberen?

GRATIS YIN YOGA LES ONLINE

Ik heb twee mooie yin yoga lessen voor je geselecteerd die je gratis kunt volgen. Zo ervaar je hoe het werkt en maak je kennis met mijn stem en manier van lesgeven.

Probeer gratis!

Ontvang eens per maand yogatips en inspiratie in je mailbox!

  Ga naar de bovenkant