ONLINE YIN YOGA LESSEN2024-02-18T11:48:24+01:00

ONLINE YIN YOGA LESSEN

ONLINE YIN YOGA LESSEN

Thuiskomen bij jezelf

Yin Yoga lessen op elk moment

MIJN STEM BEGELEIDT JE NAAR RUST EN ONTSPANNING

Voor mij is yin yoga het geheim in het leven! Het werkt zo diep in je lijf en mind dat je zelfs al na een korte sessie merkt hoeveel ontspanning het je geeft. En dat wens ik iedereen!

Ik heb de online yin yoga lessen bewust zonder beeld voor je ingesproken. Hierdoor kun je met al je aandacht naar binnen keren en voelen in je lijf en hart. Wat de lessen verder speciaal maakt is de sfeer en de rust die er vanuit gaat. Dus rol je mat uit, sluit je ogen en laat mij je begeleiden naar rust en ontspanning!

“Ik ontdekte de online yin yoga lessen van Aletta Helena. Wat is het heerlijk om gestuurd en gedragen te worden door haar rustgevende stem.”
– Karen –

Kies jouw moment van ontspanning

MET MIJN ONLINE YIN YOGA LESSEN

 • Onbeperkt toegang tot alle yin yogalessen (150+)
 • Élke vrijdag een nieuwe weekles!
 • Professioneel ingesproken lessen (20, 30 en 45 minuten, XS en XL)
 • Kies zelf het abonnement dat bij je past en betaal per maand of kwartaal
 • Eenvoudig je les selecteren met filters
 • Ook off-line te beluisteren
 • Op elk moment zelf je abonnement wijzigen of beeïndigen
 • Rustgevende meditaties als bonusmateriaal naast alle lessen

Yin Yoga met heldere instructies

KIES JE EIGEN ONLINE YIN YOGA ABONNEMENT

 • Met maand-abonnement ZON ben je lekker flexibel (24 euro)
 • Bespaar €5/maand met kwartaal-abonnement MAAN

“Ik vind dit echt een uitkomst. Alleen stem is zoveel fijner dan met beeld erbij”
– Annemieke –

Over je docente

ALETTA HELENA

Superleuk je hier te ontmoeten! Ik ben Aletta Helena en het is mijn passie om met jou al mijn kennis en liefde voor yoga te delen. Yoga heeft namelijk ongelooflijk veel goeds in mijn leven gebracht en dat wens ik jou ook toe! Ik neem je in mijn lessen mee naar een diepe laag van ontspanning in jezelf, naar jouw natuurlijke staat van zijn!
Ik leer je te verzachten en te voelen zonder oordeel. Ik zorg ervoor dat je je gedragen voelt, gezien voelt en veilig voelt. Alles met een vleugje humor en lichtheid. Ik inspireer je graag te leven vanuit een compassievolle verbinding met jezelf, met al jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Met veel plezier heb ik 8 jaar lang in Arnhem yogales gegeven. Ik zag wekelijks ruim 150 leerlingen in mijn lessen. Wat een geweldige tijd was dat! Begin 2020 volgde ik mijn hart en verhuisde naar de ruige en wilde natuur van Asturias, Spanje, om vanuit het kleine bergdorpje waar ik nu woon, mijn online yin yogastudio op te zetten. Al mijn ervaring als yogadocente en alles wat ik mezelf eigen maakte in persoonlijke groeiprocessen komt samen in mijn online lessen en ik beloof je dat ze je veel rust, inzicht en plezier gaan geven.

”Ik geniet nog elke dag van de online yin lessen. Het brengt me in het hier en nu. Het geeft me inzicht, liefde en zachtheid.”
– Astrid –

Heb ik ervaring nodig?

EN MEER VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe krijg ik het icoontje op mijn telefoon of tablet?2021-07-22T16:50:47+02:00

Om makkelijker toegang te krijgen to je online yin yogalessen, kun je eenvoudig een icoon op het scherm van je telefoon of tablet plaatsen. Onderstaand leg ik je uit hoe het werkt.

 1. Zorg dat je bent ingelogd
 2. Zorg ervoor dat je de pagina met alle lessen op je scherm hebt.

Afhankelijk van je telefoon/tablet ga je nu als volgt verder:

Apple iPhone / iPad:

 • Klik onderin het scherm op het ‘delen’ de deelknop symbool (vierkant met pijltje naar boven)
 • Scroll naar beneden en klik op: “Zet op beginscherm”
 • Wijzig eventueel de titel (bijv. YIN YOGA)
 • Klik rechtsboven op ’toevoegen’

Android apparaat (Samsung, Huawei, LG etc)

 • Druk rechtsboven op het menu met de drie puntjes en kies ‘Toevoegen aan startscherm’
 • Wijzig eventueel de titel (bijv. YIN YOGA)
 • Je kan nu op het icoontje tikken en ingedrukt houden om het te verslepen op een plek naar keuze op het startscherm.
 • Druk op Automatisch toevoegen om de snelkoppeling automatisch op een lege plaats te zetten.
Kan ik eerst een yin yoga abonnement uitproberen?2023-01-02T16:50:11+01:00

Om eerst een yin yoga abonnement uit te proberen, adviseer ik je om maand-abonnement ‘ZON’ te kiezen. Als het je goed bevalt kun je het zelf omzetten naar een kwartaal-abonnement ‘MAAN’; dat scheelt je 5 euro per maand!

Welk abonnement  je ook kiest, je kunt op élk moment (voor het eind van de betreffende periode) je abonnement  beëindigen. Er zit geen opzegtermijn aan vast en je abonnement stopt direct zodra de betaalde maand/ kwartaal is afgelopen.

 • Met maand-abonnement ZON ben je lekker flexibel (24 euro)
 • Bespaar €5/maand met kwartaal-abonnement MAAN

Klik hier om je abonnement te kiezen

Hoe beëindig ik mijn abonnement?2021-07-21T20:10:19+02:00
Je kunt je abonnement beëindigen door onderstaande stappen te volgen:
 • Zorg dat je bent ingelogd.
 • Klik in het menu op [Mijn yogalessen] en daaronder op [Wijzig abonnement].
 • Je ziet nu een overzicht van je huidige abonnement en de datum waarop de huidige termijn afloopt.
 • Klik onder het overzicht op [abonnement beëindigen].
 • Klik in het volgende overzicht rechts op de rode button [BEËINDIGEN].
 • Er verschijnt nu een rode balk met de bevestiging van de beëindiging.

TIP: Je abonnement wordt beëindigd als de huidige periode is afgelopen. Tot die tijd kun je gewoon gebruik maken van de lessen.

Kan ik overstappen naar een ander abonnement?2021-07-21T20:15:03+02:00

Ja dat kan. je kunt op elk moment je abonnement wijzigen. Onderstaand leg ik uit hoe je dat doet.

Abonnement wijzigen

 • Zorg dat je bent ingelogd
 • Cancel eerst je bestaande abonnement:
  • Klik in het menu op [Mijn yogalessen] en daaronder op [Wijzig abonnement]
  • Klik op  [+ abonnement beëindigen]
  • Klik rechts op de roze ‘Beëindigen-button’
 • Nu kies je je nieuwe abonnement:
  • Klik op [+ abonnement wijzigen]
  • Volg de aangegeven stappen en voer de betaling uit.

TIP: Omdat je nieuwe abonnement direct na betaling ingaat, adviseer ik je om pas op het einde van je huidige abonnement periode een nieuw abonnement te kiezen.


Eerst uitproberen?

GRATIS YIN YOGA LES ONLINE

Ik heb twee mooie yin yoga lessen voor je geselecteerd die je gratis kunt volgen. Zo ervaar je hoe het werkt en maak je kennis met mijn stem en manier van lesgeven.

Ontvang yogatips en inspiratie in je mailbox!

  Ga naar de bovenkant