Gratis online yin yoga lessen!

OM UIT TE PROBEREN

Je vindt hieronder twee gratis online yin yoga lessen. Al mijn lessen zijn bewust zonder beeld ingesproken, zodat je met al je aandacht naar binnen kan gaan. Rol je mat uit, sluit je ogen en laat mijn stem je begeleiden naar rust en ontspanning. Wil je hierna meer?

“Zojuist heb ik een half uur naar je geluisterd. Jouw stem en wijsheid maakt me rustig.”
– Gaby –

Ferin

all day
XS
rust

Arwi

avond
20 minuten
loslaten

Meer lessen?

Al vanaf €19/maand direct toegang tot alle lessen & meditaties (160+) én je ontvangt iedere maand een nieuwe les!

Over je yin yogadocente

ALETTA HELENA

Superleuk je hier te ontmoeten! Ik ben Aletta Helena en het is mijn passie om met jou al mijn kennis en liefde voor yoga te delen. Yoga heeft namelijk ongelooflijk veel goeds in mijn leven gebracht en dat wens ik jou ook toe! Ik neem je in mijn lessen mee naar een diepe laag van ontspanning in jezelf, naar jouw natuurlijke staat van zijn!
Ik leer je te verzachten en te voelen zonder oordeel. Ik zorg ervoor dat je je gedragen voelt, gezien voelt en veilig voelt. Alles met een vleugje humor en lichtheid. Ik inspireer je graag te leven vanuit een compassievolle verbinding met jezelf, met al jouw innerlijke kracht en wijsheid.

Met veel plezier heb ik 8 jaar lang in Arnhem yogales gegeven. Ik zag wekelijks ruim 150 leerlingen in mijn lessen. Wat een geweldige tijd was dat! Begin 2020 volgde ik mijn hart en verhuisde naar de ruige en wilde natuur van Asturias, Spanje, om vanuit het kleine bergdorpje waar ik nu woon, mijn online yin yogastudio op te zetten. Al mijn ervaring als yogadocente en alles wat ik mezelf eigen maakte in persoonlijke groeiprocessen komt samen in mijn online lessen en ik beloof je dat ze je veel rust, inzicht en plezier gaan geven.

“Wat geweldig om jouw yin yogalessen nu thuis te kunnen doen. Iets bij jou helpt me meer dan wat ook om met lijf en ziel in contact te komen.”
– Anne –

Zin in yogatips en inspiratie in je mailbox?