ONLINE YIN YOGALESSEN

Thuiskomen bij jezelf

ONLINE YIN YOGALESSEN

Thuiskomen bij jezelf

Yin Yoga lessen op je eigen moment

MIJN STEM BEGELEIDT JE NAAR RUST EN ONTSPANNING

Alle lessen zijn bewust zonder beeld ingesproken. Hierdoor kun je met al je aandacht naar binnen keren en voelen wat je ervaart. Wat de lessen verder speciaal maakt is de sfeer en de rust die er vanuit gaat. Al mijn ervaring(/u> uit vele jaren als yin yoga docente komt samen in deze lessen. Dus rol je mat uit, sluit je ogen en laat mij je begeleiden naar rust en ontspanning! Al vanaf €10 per maand heb je direct toegang tot alle yin yogalessen én ontvang je elke week een nieuwe les!

“Ik ontdekte de online yin yogalessen van Aletta Helena. Wat is het heerlijk om gestuurd en gedragen te worden door haar rustgevende stem.”
– Karen –

Yin yogalessen met heldere instructies

Alle voordelen van een membership:

  • Onbeperkt toegang tot alle yin yogalessen

  • Elke week een nieuwe les

  • Professioneel ingesproken audiolessen van 20, 30 en 45 minuten
  • Eenvoudig je les selecteren met filters

  • Ook off-line afspelen op je smartphone, tablet of laptop

  • Zelf je membership wijzigen

  • Zeer uitgebreide Veelgestelde vragen / FAQ-pagina

Probeer gratis!
KIES EEN MEMBERSHIP
Yoga as a way of living to connect with your true nature

Over je docente

Aletta Helena

Ik ben Aletta Helena, je yogadocente. Mijn liefde voor yoga is 15 jaar geleden ontstaan door de klassieke hatha yoga. Daarna ben ik me meer gaan verdiepen in yin yoga. Dit bleek voor mij het geheim van het leven. Het heeft me veel gebracht. Soepelheid en ontspanning in mijn lichaam als ook het leren voelen van opgeslagen emoties. Waardoor ik deze kon loslaten, wat me lichter en puurder heeft gemaakt.
Het is mijn passie om mijn kennis en liefde voor yin yoga te delen. En jou te inspireren, via mijn online yogalessen om vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf te leven. Leef je leven zoals je bent, in alle facetten. Puur, vanuit je hart en je innerlijke kracht.

Wil je ook een ‘live’ les van me volgen? Dan ontmoet ik je graag tijdens mijn workshops en retreats.

“Heerlijk, een yogales waarbij ik niet steeds op mijn scherm hoef te kijken om te zien wat ik moet doen.”
– Marjan –

Eerst uitproberen?

GRATIS YIN YOGALESSEN

Ik heb 3 yin yogalessen voor je geselecteerd die je gratis kunt volgen. Zo ervaar je hoe het werkt en maak je kennis met mijn stem en manier van lesgeven.

Probeer gratis!

Ontvang eens per maand yogatips en inspiratie in je mailbox!