ONLINE YIN YOGALESSEN2020-09-07T14:42:35+02:00

ONLINE YIN YOGALESSEN

Thuiskomen bij jezelf

ONLINE YIN YOGALESSEN

Thuiskomen bij jezelf

Yin Yoga lessen op elk moment

MIJN STEM BEGELEIDT JE NAAR RUST EN ONTSPANNING

Voor mij is yin yoga het geheim in het leven! Het werkt zo diep in je lijf en mind dat je zelfs al na een korte sessie merkt hoeveel ontspanning het je geeft. En dat wens ik iedereen!

Ik heb de lessen bewust zonder beeld voor je ingesproken. Hierdoor kun je met al je aandacht naar binnen keren en voelen in je lijf en hart. Wat de lessen verder speciaal maakt is de sfeer en de rust die er vanuit gaat. Dus rol je mat uit, sluit je ogen en laat mij je begeleiden naar rust en ontspanning!

“Ik ontdekte de online yin yogalessen van Aletta Helena. Wat is het heerlijk om gestuurd en gedragen te worden door haar rustgevende stem.”
– Karen –

Kies jouw moment van ontspanning

Met een yin yoga membership:

 • Onbeperkt toegang tot alle yin yogalessen

 • Elke week een nieuwe les

 • Professioneel ingesproken lessen van 20, 30 en 45 minuten
PROBEER GRATIS UIT
 • Eenvoudig je les selecteren met filters

 • Ook off-line te beluisteren
 • Zelf op elk moment je membership wijzigen of beëindigen
KIES DIRECT VOOR ALLE LESSEN

Yin yogalessen met heldere instructies

Kies je eigen membership

 • Met maand-membership ZON ben je lekker flexibel (23 euro)
 • Bespaar €9/maand met kwartaal-membership MAAN
 • Kies voor continuïteit met jaar-membership AARDE en bespaar zelfs €13 per maand!
MAAK NU JE KEUZE

“Ik vind dit echt een uitkomst. Alleen stem is zoveel fijner dan met beeld erbij”
– Annemieke –

Over je docente

Aletta Helena

Het is mijn passie om mijn kennis en liefde voor yoga te delen. Ik heb 8 jaar met veel plezier les gegeven in Arnhem en zag wekelijks ruim 150 leerlingen in mijn lessen. Begin 2020 volgde ik mijn hart en verhuisde naar de ruige natuur van Spanje om vanuit hier een online yin yoga studio op te zetten. Al mijn ervaring als yin yogadocente komt samen in deze online lessen. Ik inspireer je graag om vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf te leven.

“Wat geweldig om jouw yin yogalessen nu thuis te kunnen doen. Iets bij jou helpt me meer dan wat ook om met lijf en ziel in contact te komen.”
– Anne –

Heb ik ervaring nodig?

EN MEER VEELGESTELDE VRAGEN

IK KIES VOOR RUST EN ONTSPANNING
Heb ik ervaring nodig?2020-05-30T16:56:53+02:00

Nee, je hebt geen ervaring nodig om de lessen te doen. Met mijn rustige en duidelijke uitleg is het voor iedereen mogelijk de lessen te volgen. Twijfel je ergens over of heb je na het doen van een les een vraag? Neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Kan ik eerst een membership uitproberen?2020-06-01T09:05:37+02:00

Jazeker!
Ik adviseer je dan om een maand-membership (ZON) te kiezen. Dit kun je op elk moment zelf weer opzeggen.

Wat heb ik nodig voor de lessen?2020-05-30T17:47:10+02:00

Basis materialen voor yin yoga zijn: yogamat (kleed, deken), bolster (opgerolde grote handdoek of kussen), meditatiekussen (kussen of dik boek), yogablok (dik boek), warme deken. Tussen haakjes heb ik alternatieven gezet die je ook kunt gebruiken. Zorg dat je losse en warme kleding draagt, zodat je niet afkoelt. Dit kan yogakleding zijn, maar hoeft niet. Zorg er in ieder geval voor dat je ontspannen kan ademen. Dus doe een knoop los als je gewoon een spijkerbroek aan hebt.

Hoe lang duren de lessen?2020-05-30T17:28:48+02:00

Er zijn lessen van 20, 30 en 45 minuten. Op de overzichtspagina met alle lessen kun je zelf eenvoudig kiezen welke lesduur op dat moment het beste bij je past.

Hoe speel ik de lessen af?2020-05-30T17:46:38+02:00

Je kunt de les volgen op je smartphone, tablet of laptop, eventueel met earplugs, hoofdtelefoon of losse (bluetooth)speaker.

Off-line afspelen is mogelijk op smartphone en tablet. Zorg ervoor dat je de les dan eerst helemaal hebt geladen.

Meer uitleg over het kiezen en afspelen van de lessen vind je op de pagina instructies

Eerst uitproberen?

GRATIS YIN YOGALESSEN

Ik heb twee mooie yin yogalessen voor je geselecteerd die je gratis kunt volgen. Zo ervaar je hoe het werkt en maak je kennis met mijn stem en manier van lesgeven.

Probeer gratis!

Ontvang eens per maand yogatips en inspiratie in je mailbox!

  Go to Top