YOGA FOR LIFE

Het is mijn passie om mijn kennis en liefde voor yoga te delen. En jou te inspireren om vanuit een diepe en liefdevolle verbinding met jezelf te leven. Leef je leven zoals je bent, in alle facetten. Puur, vanuit je hart en je innerlijke kracht.

Ik wil graag mensen inspireren vriendelijk te zijn voor zichzelf en voor een ander. Door yoga leer ik je te voelen in je lijf, wat je daarin ook tegenkomt. Fysiek en mentale kracht te ontwikkelen. Leren tevreden zijn, aanvaarden van wat is. Te lachen (belangrijk!) en te huilen als dit zo voelt. Te ademen, te bewegen en stil te zijn. Waardoor het rustiger kan worden in je hoofd.

Ik heb mijn basis in de traditionele Hatha Yoga. Daarnaast heb ik een grote liefde voor Yin Yoga. Deze stille vorm van yoga heeft bijgedragen aan mijn herstel na een auto ongeluk en een val van mijn paard. Naast yoga vind ik waardevolle levenskennis in het boeddhisme. Dit maakt mijn lessen veelzijdig, verdiepend en inspirerend voor in het dagelijks leven.

YOGA, A WAY OF LIFE

Voor mij is yoga een manier van leven. Ik kan me geen leven zonder yoga voorstellen. Yoga is het leven! Tevredenheid en dankbaarheid zijn belangrijke elementen voor mij, ook op de momenten dat het leven me uitdaagt. Yoga geeft mij een diepe verbinding, met mezelf en met de mensen en dieren om mij heen. Na 8 jaar wekelijks met veel plezier yogales te hebben gegeven in Arnhem ga ik me vanaf 2020 volledig richten op het geven van online yin yogalessen, retreats, workshops.

Sinds januari 2020 woon ik samen met mijn man in het mooie Spanje. Om daar met onze dieren een thuis te creëren midden in de ruige natuur van Asturias. Een plek waar mens en dier op hun best kunnen zijn. Waar we gasten ontvangen en yoga retreats zullen geven. Een plek van eenvoud en puurheid, waar we mensen mee nemen in de schoonheid van de natuur. Mijn man zorgt voor alle culinaire verwennerijen tijdens mijn retreats. Het is bijzonder om met elkaar een sfeer neer te zetten waarin iedereen zichzelf mag zijn en zich thuis voelt.

Het contact met dieren en met mensen maakt mij gelukkig. Ik zou het allerliefste zien dat ieder mens en dier gelukkig is.

‘’Lokah Samasta Sukhino Bavantu’’