Oefening voor dankbaarheid

Laat me je inspireren in deze oefening voor dankbaarheid. Het voelen van dankbaarheid geeft je hoop, vertrouwen en compassie. De geleide meditatie voor dankbaarheid van 8 minuten vind je hieronder en helpt je om dankbaarheid nog dieper te voelen. Hoe vaker je oefent met het bewust ervaren van dankbaarheid, hoe meer je dit integreert in je manier van leven.

Dankbaarheid geeft je troost en moed als het leven zwaar voelt en donker. Het geeft je een positievere kijk op het leven. Het brengt je in het hier en nu. Dankbaarheid maakt je zachter en je leeft meer vanuit je hart, vanuit liefde en tevredenheid. Maak van dankbaarheid een gewoonte om dagelijks bij stil te staan. In gedachten, door te delen met iemand of schrijf eens een week lang voor jezelf op waar jij dankbaar voor bent!

Ochtend Meditatie van Dankbaarheid

Start je dag vol vertrouwen met deze ochtend meditatie over dankbaarheid. In deze ochtend meditatie neem ik je in 8 minuten mee naar de plek waar je dankbaarheid kunt ervaren: je hart. 
Creëer jouw eigen meditatie moment van dankbaarheid!

Je kunt deze meditatie van dankbaarheid ook doen na het volgen van een van mijn gratis yin yogalessen. Yin yoga is een meditatieve vorm van yoga, waarbij je je ontspannen zenuwstelsel activeert. Hierdoor ervaar je meer rust, kalmte en ontspanning. Daarmee is yin yoga een hele mooie manier om je voor te bereiden op deze ochtend meditatie van dankbaarheid.

Iedere week een meditatieve yin yogales?

Heb je behoefte aan meer meditatieve en ontspannen momenten in je huidige leven? Dan is yin yoga echt iets om eens uit te proberen. Wellicht is een membership iets voor jou. Hiermee kun je op je eigen moment zo vaak je wilt een van mijn yin yogalessen volgen en kun je zelf ervaren wat dit toevoegt aan je leven!