Project omschrijving

Compassie Mini Retreat (VOL)

19 juni 2021


Schaarsbergen (bij Arnhem)


DIRECT AANMELDEN

In het sfeervolle en karakteristieke kerkje op Schaarsbergen bundelen Juul en ik onze krachten met yoga, meditatie en compassie!

Het wordt een heerlijke middag met eigen tijd, bezinning, rust en genieten! Waarin je jezelf mag laten meenemen en onderdompelen in het niks-moeten.

Wij zorgen voor veilige sfeer die je ruimte geeft voor ontspannen, voelen, vertrouwen en genieten. Een middag van overgave en verbinding met jezelf. We maken hierbij gebruik van een flinke dosis vriendelijkheid, kalmte en compassie. Alles met een vleugje humor en lichtheid. Wij inspireren je graag om een liefdevolle verbinding met jezelf te ervaren! 


En dat is nog niet alles!

* In de theepauze staan er lekkere proeverijtjes voor je klaar;
* Je ontvangt een GRATIS membership voor 1 maand (t.w.v. €23,00) op mijn online yin yogalessen;
* Je ontvangt €20 KORTING op een massage van 90 minuten bij Juul.


Praktische info:

Datum: zaterdag 19 juni 2021.
Locatie: Dorpskerk Schaarsbergen, Kemperbergerweg 806 in Arnhem.
Tijd: 12.00 tot 16.00 uur.
Uiteraard houden ook wij rekening met de corona-maatregelen.

Meer weten over Juul en haar gift om mensen te inspireren tot een compassievol leven? www.bijjuul.com

“Het was mijn eerste yoga retreat. Aletta’s manier van lesgeven voelt heel vertrouwt. Ze zegt vaak precies de dingen die fijn zijn om te horen. Dit was een mooie ervaring en ik zou zo weer gaan!” Janna

“Aletta raakte me als een levendig en betrokken persoon en de hele retraite was buitengewoon goed georganiseerd: Yoga, sfeer en natuurlijk de heerlijke maaltijden. Ik voelde me echt welkom.” Ami

Aanmelden

MOMENTEEL KUN JE DIT EVENT ALLEEN RESERVEREN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR YOGA@ALETTAHELENA.COM. ZODRA DUIDELIJK IS DAT HET DOOR KAN GAAN NEEM IK CONTACT MET JE OP EN VOLGT DE BETALING EN DEFINITIEVE RESERVERING VAN JOUW PLEK.
Wil je op de hoogte blijven van mijn events, schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.