One Day Retreat 'The Power of Shakti'

nieuwe datum 2022 volgt nog


Arnhem


One Day Retreat met als thema ‘The Power of Shakti’.
En dag die je leven kan veranderen! Een dag die je verdieping geeft voor je yoga practice en voor in je dagelijks leven.

Deze dag is voor jou als je ervaring hebt met yoga en als je dieper wilt gaan. Als je nieuwsgierig bent en van binnen voelt dat er meer is voor je om uit het leven te halen. Als je op zoek bent naar een stevige basis voor je manier van leven, zodat je altijd terug kunt vallen op jouw innerlijke kracht en wijsheid. Zodat je jouw mooiste leven kunt leven, vanuit zachtheid, ontspanning en kracht. 

Shakti (vanuit het Indiaas) staat voor vrouwelijke energie. De basis in alles in ons leven als mens, dit staat los van of je man of vrouw bent. Shakti is jouw creërende en krachtige levensenergie! Als je Shakti in balans is en stroomt voel je dat meteen. Het leven voelt licht en moeitelozer. Je bent vol positiviteit en leeft vanuit vertrouwen. Je voelt je krachtig en vol energie. Door allerlei omstandigheden missen we dit gevoel wel eens in ons leven. De kunst is dit te herkennen en er iets mee te doen. Zodat jouw innerlijke power, je Shakti, weer krachtig stroomt en de basis vormt in alles wat je doet en uitstraalt.

Ik leer je alles over het leven vanuit flow, in diepe verbinding met jezelf en jouw innerlijke kracht! Ik leer je te leven vanuit vrouwelijke (shakti) energie en mannelijke energie (Shiva), want juist de balans in die twee energiestromen geeft precies dat wat we nodig hebben als mens. Leer hoe je met deze twee aspecten van jezelf omgaat en leer ze herkennen zodat je weer wanneer je welke inzet. Ik laat je ervaren welke invloed de adem hierop heeft, zodat je dit altijd kan toepassen, waar je ook bent.

Laat je inspireren om te gaan leven vanuit jouw innerlijke Shakti. Hierdoor leef je met meer passie en plezier. Ervaar meer moeiteloosheid en voel je gelukkiger. Leef jouw leven afgestemd vanuit jouw diepste kern. Wie jij werkelijk bent!

Ervaar dat kwetsbaar zijn juist krachtig is. Dat verzachten je ruimte geeft in je hoofd en hart en een diepe ontspanning en rust in je lichaam. En hoe de yogahoudingen die we doen deze dag invloed hebben op jouw innerlijke levensenergie.

Je hebt zoveel invloed op jezelf en je leven, it’s up to you om in je kracht te gaan staan. Jouw ruimte in te nemen! ARE YOUR READY?

Voel je nu meteen een soort van JA, in je hart en een glimlach op je gezicht? Ook als het een beetje spannend aanvoelt? Juist dat, dat is je teken;).
Dan is deze dag perfect voor jou, precies op het juiste moment in jouw leven. Volg die intuïtie diep van binnenuit en geef je op. Niet denken, volg je gevoel!

Ter info; Ik werk deze dag vanuit de yoga filosofie en vanuit alles wat ik zelf leerde en hoe ik leef. Het boek “De Ontembare Vrouw” is hierin naast yogische wijsheden voor mij een belangrijke inspiratiebron. Ik werk niet vanuit tantra of met als doel kundalini energie op te wekken.Mijn werk heeft de basis om te leven vanuit geaardheid, niet met als doel verlichter zijn. Ik geloof sterk in de kracht van aarden en gegrond zijn, vanuit jezelf en met beiden benen stevig op de grond. Diep verbonden zijn met je eigen kern. Leven vanuit je eigen wijsheid en intuitie. Zodat je op je mooist bent en jouw mooiste leven leeft!

NB. Deze dag is dit keer speciaal voor vrouwen!

“Aletta’s manier van lesgeven voelt heel vertrouwt. Ze zegt vaak precies de dingen die fijn zijn om te horen. Deze retreat was een mooie ervaring en ik zou zo weer gaan!” Janna

“Het enthousiasme van Aletta is een weerspiegeling van haar passie voor de yoga. Door haar persoonlijke aandacht en deskundigheid is er een fijne sfeer in de les.” Gerlinde

PRAKTISCHE INFO:
DATUM: 5 maart 2022
TIJD: 10.00u-15.30u (inloop vanaf 9.45u)
KOSTEN: 145 euro
LOKATIE: La Capella
ADRES: Oude Velperweg 36a, Arnhem
MEENEMEN: yogamat, deken, (meditatie)kussen, opschrijfboekje en een pen