Project omschrijving

Yin Yoga met zang van Ganga Ma (VOL)

18 juni 2021


Schaarsbergen (bij Arnhem)


DIRECT AANMELDEN

Een avond om bij te zijn! Deze bijzondere samenwerking met zangeres Ganga Ma, op een net zo speciale plek, het kleine kerkje in Schaarsbergen. Laat ons je meenemen naar jouw Natural Bliss of Being. Thuiskomen bij jezelf, in jouw natuurlijke staat van zachtheid en ontspanning.

“De combinatie van Ganga Ma’s stem met de yin yoga houdingen waarin ik je zal begeleiden is een diepe uitnodiging om te verzachten in jezelf. De serene en mystieke ambiance van het mooie kerkje midden in de bossen van de Veluwe draagt bij aan de bijzondere sfeer van deze avond.”
Aletta Helena

Over Ganga Ma

Ganga Ma heeft haar hart verloren aan het zingen van mantra en kirtan. Vier jaar geleden liet ze haar vertrouwde leven in Nederland achter zich en vertrok ze met haar gitaar op haar rug en een enkele reis op zak naar India om daar haar liefde voor kirtan te delen en zich verder te verdiepen in de Indiase spirituele tradities.

Inmiddels zingt Ganga Ma in India tijdens satsangs van inspirerende spiritueel leraren en deelt ze ecstatic kirtan met mensen van over de hele wereld tijdens haar succesvolle ‘Kirtan Gatherings’ (samen zingen) in Rishikesh en Tiruvanamalai.

Praktisch

Lokatie: Dorpskerk Schaarsbergen
Adres: Kemperbergerweg 806, Arnhem
Aanvang: 19:30uur, deur open om 19.00u.
Meenemen: Eigen yogamat (of iets anders waar je prettig op ligt, een deken/ dik vest en eventueel een (meditatie)kussen. Er zijn geen yogamaterialen op deze lokatie. Er is vloerverwarming aanwezig, maar zorg dat je je warm aankleedt.

Ganga Ma muziek en zang tijdens yin yoga workshop van Aletta Helena in Schaarsbergen, Arnhem.

“Het enthousiasme van Aletta, is een weerspiegeling van haar passie voor yoga. Haar lessen ademen deskundigheid en zorgvuldigheid, een sfeer waar alles mag zijn zoals het is.” Gerlinde

“Ik vind de yin yogales van Aletta zo prettig omdat er rust, ruimte, licht en balans is. Er heerst een positieve stilte. Ze helpt mij mijn eigen lichaam en geest te leren kennen en accepteren.” Suzanne

Aanmelden

DEZE WORKSHOP KUN JE VOORLOPIG ALLEEN RESERVEREN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR YOGA@ALETTAHELENA.COM. ZODRA DUIDELIJK IS DAT DE WORKSHOP DOOR MAG GAAN NEEM IK CONTACT MET JE OP!
Wil je op de hoogte blijven van al mijn events, schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.