DEZE WORKSHOP IS VOL! MAIL ME ALS JE OP DE WACHTLIJST WILT KOMEN STAAN; YOGA@ALETTAHELENA.COM

YIN YOGA & SOUND

Dat yin yoga en klankschalen een magische combinatie is weten Fleur en ik inmiddels en daarom creëerden we voor de vijfde keer deze bijzondere avond voor jou. Naast de aardse klanken van de Nepalese klankschalen bespeelt Fleur ook de prachtige native american fluit en drum en hangdrum.


Geniet samen met ons mee en voel je lijf en hart ontspannen.

Wat we vaak van deelnemers terughoren is dat de combinatie van yin yogahoudingen en de trillingen van de instrumenten ze tot een diepe laag van ontspanning in zichzelf brengt. Daar waar al het andere even wegvalt en waar je echt helemaal in je lijf bent. Zachter, opener; waar je rust en ruimte voelt. Soms word je verrast door jezelf en brengen de klanken je bij een emotie of herinnering. Ook kun je een inzicht ervaren of een verwelkoming van iets dat meer mag gaan ontstaan in je huidige leven.


Het is altijd weer een bijzondere reis, dat is zeker!

In de sfeervolle yogastudio van Home of Zen zijn alle materialen aanwezig voor de yogasessie behalve dekens. Neem deze zelf mee en zorg ook voor warme (laagjes) kleding gezien de vele rustige yin yogahoudingen die we gaan doen. Voel je vrij je eigen yogamat mee te nemen.


* PRAKTISCHE INFO*

Tijd: 19:00u-21.30u (inloop vanaf 18:45 u)
Adres: Home of Zen, Velperweg 95, Arnhem (parkeren kan gratis op eigen terrein)

* Meenemen: eigen deken (deze is niet aanwezig in de studio).
* Jouw plek is definitief gereserveerd na je betaling.
* Bij verhindering wordt er geen geld retour gegeven. Wel kun je in overleg iemand anders voor jou mee laten doen.

We zien uit naar je komst, fijn dat je erbij bent! Laten we er samen een magische avond van maken.

Liefdevolle groet,
Aletta en Fleur

“Je hebt een hele fijne stem en de houdingen zijn goed te volgen. Ik vind het prettig dat je tussen de houdingen door rustmomenten neemt om deze in te laten werken.” Aurora

“Het enthousiasme van Aletta is een weerspiegeling van haar passie voor de yoga. Door haar persoonlijke aandacht en deskundigheid is er een fijne sfeer in de les.” Gerlinde

PRAKTISCHE INFO:
DATUM: 12 januari 2024
TIJD: 19.00u-21.30u (inloop vanaf 18.45u)
KOSTEN: 48,50 euro
LOKATIE: Yogastudio Home of Zen
ADRES: Velperweg 95, Arnhem