3-daagse Yoga Retreat aan Zee

8-10 april 2022


Domburg (Zeeland)


Deze verdiepende yoga retreat geeft jou de gelegenheid om je weer krachtig met jezelf te verbinden. Om stil te worden en jezelf te ontmoeten op de mat. Loslatend wat je niet meer bij je wilt dragen. Bevoelen wat nog aandacht vraagt. Toestaan van wat is. Je levensenergie, jouw prana, weer te laten stromen als deze geblokkeerd voelt.

“In mijn retreats is veel ruimte voor zachtheid en tevredenheid. Leren voelen en aanvaarden van wat is. Waarbij alles ok is zoals het is. Ik vind het belangrijk dat je mag zijn wie je bent. Voel je daarin veilig en wees ook vooral jezelf. Dan ben je op je mooist!” Aletta Helena

Programma

Ik ontvang je vanaf 14uur met thee en lekkers. Je hebt tijd om je kamer te zien en de andere deelnemers te ontmoeten. Om 15.30u neem ik je mee voor een ontspannen lange yogasessie. Tot aan het diner van 19.00u ben je vrij. Geniet van het strand, de zee, het binnenzwembad met sauna of relax in de mooie tuin of in de woonkamer. Na het eten is er een verrassingsprogramma, kies zelf of je hier aan mee wilt doen.

We beginnen we de dag in stilte. Er staat fruit en thee voor je klaar. Om 8.30u ontmoeten we elkaar in stilte op de mat voor een meditatie en zachte hatha yoga. Om 9u ontbijten we en daarna is er ruimte en tijd voor jezelf. Om 11u gaan we de yoga Shala weer in voor een verdiepende yoga sessie met zowel hatha als yin yoga houdingen.
Rond 13u lunchen we met elkaar aan de gezellige lange tafel en de rest van de middag ben je vrij. Voel waar je naar verlangt en geef jezelf wat je nodig hebt.
In de late namiddag hebben we een soft & slow yoga sessie met veel yin yoga. We sluiten de sessie af met yoga nidra. Om 19u gaan we weer aan tafel voor weer een zalige vegetarische maaltijd. De rest van de avond ben je vrij.

Vanaf 8u staat er een ontbijtbuffet voor je klaar. Bepaal je eigen tempo van opstaan deze dag. Als je nog even naar het strand wilt kan dat, we ontmoeten elkaar pas om 11u op de mat voor alweer onze laatste yogasessie.
We lunchen rond 13u en daarna is het om 14.30u tijd om afscheid te gaan nemen en vol nieuwe energie, rust en verbinding met jezelf weer naar huis te gaan.

Het programma zoals hierboven vermeld ligt niet strak vast. Ik werk vanuit mijn intuïtie, inspiratie en wat er zich aandient op het moment.

Maaltijden
Alle heerlijke vegetarische maaltijden eten we met elkaar aan een lange tafel en zijn klaargemaakt door La Mesa Verde. Dieetwensen kun je doorgeven bij je aanmelding.

Locatie:
Voel je welkom in het sfeervolle Yogabee! Deze grote verbouwde herenboerderij, met prachtige tuin en op loopafstand van het strand, is ons thuis voor deze retreat. De serene yoga studio nodigt uit tot verdiepende en ontspannen yoga sessies. Samen genieten we van de maaltijden aan de mooie gedekte tafel in de gezellige woonkeuken. Of vlij neer in de heerlijke woonkamer met grote zachte banken en kussens om lekker in te luieren of te lezen. Geniet van de sauna en het binnenzwembad zo vaak je wilt! De sfeer in Yogabee is als thuis, is warm en uitnodigend. Niet voor niks ga ik er voor de 6de keer naar toe en jij bent meer dan welkom om mee te gaan!

Adres: Yogabee, Bijenkot’s weg 1,  Domburg

Yoga Shala van Yogabee, domburg tijdens yoga retreat van Aletta Helena.

Het was mijn eerste yoga retreat. Aletta’s manier van lesgeven voelt heel vertrouwt. Ze zegt vaak precies de dingen die fijn zijn om te horen. Dit was een mooie ervaring en ik zou zo weer gaan!” Janna

Aletta raakte me als een levendig en betrokken persoon en de hele retraite was buitengewoon goed georganiseerd: Yoga, sfeer en natuurlijk de heerlijke maaltijden. Ik voelde me echt welkom.” Ami

Reserveer je plek DIRECT hieronder! Er zijn verschillende soorten slaapkamers die je deelt met een andere deelnemer. Prijzen p.p. staan achter iedere kamer apart vermeld.

Door betaling ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deelname