LET OP! IN APRIL START IK MET EEN NIEUWE GROEP VROUWEN! MELD JE NU ALVAST AAN VOOR EXTRA INFO.

COMMITMENT is een Yoga Jaar Programma waarin jij je eigen thema’s bepaalt. Met een vaste groep vrouwen (maximaal 15) komen we ieder seizoen samen voor één dag. Yoga (yin en hatha) en inspiratie vanuit de seizoenen en de natuur vormen de basis in deze samenkomst.

Geen vooraf bepaald programma, maar alles wat in de stilte ontstaat en om aandacht vraagt mag gezien en gehoord worden. Ik beweeg hierin mee en pas me intuïtief aan in wat ontstaan in de groep of bij jou individueel. Alles vanuit inspiratie en dat maakt deze samenkomsten zo uniek.

Een prachtig verdiepend individueel programma waarin jij met jezelf een commitment aangaat. Een COMMITMENT om tijd te maken voor jezelf en om trouw te zijn aan jezelf. Om stil te zijn, je lijf aandacht geven op een zachte, ontspannen en gezonde manier. Te luisteren naar de fluisteringen van je hart, jezelf te ontmoeten in alles wat jou NU tot jou maakt. Te ZIJN met jezelf.

Ik draag je hierin. Zoals je dat van me gewend ben. Mijn sfeer en energie. Mijn mooie en pure yogalessen en de helende verzachting waar ik zoveel waarde aan hecht. Diepe stiltes creërend, wijsheden delend en ook neem ik mijn levendige vrolijkheid, humor en luchtigheid mee in ons samenzijn.

Mijn basis, het ritme van de natuur en de geborgen groep vormen hierin de fijne en veilige setting vanuit waar je vanuit overgave mag zijn. Niks hoeft, alles mag, alles is ok. Wees maar helemaal jezelf, in al je kracht en kwetsbaarheid; dan ben je op je mooist en daar nodig ik je graag toe uit.

DATA 2023-2024
HERFST: 30 september
WINTER: 21 Januari
LENTE: 14 April
ZOMER: 23 juni

TIJD: 10.00u – 17.00u

Tijdens de dag is er thee en lekkers en lunchen we samen.

LOKATIE
De lokatie is een waanzinnig mooie yurt, met vloerverwarming, midden in de weilanden en uitlopers van de Veluwe. We ontmoeten elkaar naast de mat in de overdekte sfeervolle buitenkeuken/ huiskamer, die voor mij de doorslag gaf om voor deze plek te kiezen. Hier ervaren we de seizoenen ten volste.

COMMITMENT
Ik verheug me op de groep die deze commitment met zichzelf en met mij wil aangaan. Ik verwacht mooie ontmoetingen met fijne vrouwen. Ruimte voor stilte, diep en helend, verzachtend. Misschien een stille traan of een tevreden dankbare zucht. Een inzicht, soms pijnlijk of juist precies dát wat nodig was om dieper te kunnen ontspannen en verder te gaan in je leven. Of wie weet gewoon een heerlijke dag, met jezelf. Uitrusten, bewegen, stretchen en ademen. Lekker in en met jezelf en je lijf bezig zijn.

DEELNAME?
Als je mee wilt doen, mail me waarom je erbij wilt zijn. Deel met me waarom je een JA voelt om deze commitment met jezelf aan te gaan.

Geen lange verhalen, geen diepe uitleg, niet teveel nadenken voel het maar en maak het concreet voor jezelf.
Schrijf me wat je wilt delen, welk thema er misschien nu al bij je naar boven kwam. Heb je verlangens of wil je iets in beweging zetten bij jezelf? Zoek je inspiratie voor jezelf voor in je dagelijks leven? Of misschien zijn er geen woorden die het precies omschrijven, maar was het een sprankeling vanuit je hart? Een JA, ik wil deze commitment met mezelf NU aangaan.

“VERTEL ME JOUW WAAROM”.

Ik doe dit omdat ik je inspiratie wil lezen, jouw gedrevenheid om dit jaar deze diepe commitment met jezelf aan te gaan. Ik wil een groep vormen die elkaar versterkt en inspireert. Een groep waar ik ieder seizoen naar uit kijk om mee samen te komen!

KOSTEN EN RESERVERING
Betaling geldt uiteindelijk als jouw definitieve deelname.
Kosten voor dit pilot programma dat start op 30 september 2023 zijn 549 euro.
P.S. Omdat het een pilot project is houd ik de prijs relatief laag, al snap ik dat het als een grote investering in jezelf kan voelen.
Ik vind het fijn het de eerste keer deze prijs aan te houden, omdat het geeft me ruimte voor creativiteit en organische beweging binnen het programma.

En oh ja, nog even…!
Betaling mag in 2 of 4 termijnen, als je hart ja zegt maar je bankrekening of huidige situatie wat tegengas geeft.
Dan laat het me via mail weten. We vinden daar samen wel een weg in.

En als laatste….!
Glimlach! Adem een keertje in, voel, en adem uit en besluit nu ‘JA of Nee’. Simple is that!

Ik kijk ontzettend uit naar dit bijzondere jaar van samenzijn, onder andere met jou. Laten we onszelf en elkaar dragen, in wie we zijn, in wat er is en in ons beweegt en gezien mag worden. Dank je wel voor je vertrouwen, in jezelf en in mij.

Mail me jouw verhaal op yoga@alettahelena.com

Met liefs
Aletta Helena

PRAKTISCHE INFO:
DATA: 30 september 2023, 21 Januari 2024, 14 april 2024, 23 juni 2024
TIJD: 10.00u-17.00u (inloop vanaf 09.40u)
KOSTEN: 549 euro
LOKATIE: De Verwondering
ADRES: Lochemsestraat 7, Terwolde
MEENEMEN: Warme (yoga)kleding, eventueel extra dekentje